پی سی مرورگر

!آنلاین، بدون نگرانی، مرورگر خود را امروز به‌روزرسانی کنید

پیغام های خطای مرورگر هنگام باز کردن صفحات وب و معنی آنها

Admin13 آوریل 2013 آموزش‌های اپرا آموزش‌های اینترنت اکسپلورر آموزش‌های سافاری آموزش‌های فایرفاکس آموزش‌های گوگل کروم اپرا سافاری فایرفاکس گوگل کروم مرورگر مایکروسافت

بدون شک برای شما هم پیش آمده که گاه و بیگاه هنگام وبگردی تان با صفحه پیغام های خطای مرورگر روبرو شده باشید. در این مقاله سعی داریم به برخی از رایج ترین پیغام ها و معنی آنها بپردازیم تا ببینیم با دیدن هر یک چه باید انجام دهیم.

نکاتی که هر مرورگر نشان می دهد و کلمات صفحه پیغام خطای آنها با یکدیگر فرق می کند. صفحه ایراد گواهی یا اخطار بدافزار در هر مرورگری به شکلی متفاوت دیده می شود. اما انواع مختلف صفحه های ایراد و خطا تقریبا در همه مرورگرها معنا و مفهوم یکسانی را می رسانند.

اگر شما هم مرتبا با این پیام ها دست به گریبان هستید، در ادامه مطلب با پی سی مرورگر همراه باشید تا بیشتر در این باره بدانیم.

 

ایراد گواهینامه یا certificate error

ایراد گواهی SSL یا خطای گواهینامه امنیتی نشانگر مشکل در رمزگذاری HTTPS سایت مورد استفاده است. شما این ایراد را تنها هنگامی مشاهده می کنید که می خواهید از یک سایت HTTPS استفاده کنید.

هنگامی استفاده از رمزگذاری HTTPS، وب سایت ها باید گواهینامه هایی را عرضه کنند که نشان دهنده هویت قانونی و اعتبار آنها است. این گواهینامه ها معمولا توسط شرکت های معتبر خدمات دهنده به صورت سالیانه برای وب سایت ها صادر می شوند. برای مثال وقتی سایت Google.com یک گواهینامه دریافت کرده و از HTTPS استفاده می کند، شرکت صادر کننده گواهینامه تایید می کند که گوگل یک شرکت حقیقی و صاحب دامنه Google.com است. لذا مستحق آن است که از این نام رسما استفاده کند.

هنگامی که شما با استفاده از HTTPS به google.com وصل می شوید، گوگل این گواهینامه را به مرورگرتان نشان می دهد. مرورگر کنترل می کند که این گواهینامه توسط یک مرکز خدمات دهنده معتبر صادر شده باشد و همچنین مدت زمان اعتبار آن نگذشته باشد.

هنگامی که شما پیغام خطای گواهینامه یا certificate error را می بینید، بدان معنی است که احتمالا و لزوما شما در حال استفاده از سایت قانونی و واقعی مرتبط با شرکت مورد نظرتان نیستید. برای مثال هنگامی که می خواهید با استفاده از اینترنت یک شبکه بیسیم عمومی سایت بانک تان را باز کنید و این خطا را می بینید، ممکن است که شبکه بیسیم مورد استفاده تان در حال سرقت اطلاعات باشد و سایتی شبیه به صفحه اصلی را به شما نشان می دهد و سعی در جعل آن دارد.

البته این را هم در نظر داشته باشید که شاید دلیل نمایش این پیغام خطا، عدم موفقیت یا پیگیری سایت مورد نظر شما در تمدید سالیانه گواهینامه خود باشد. این احتمال هم وجود دارد که نتوانسته است تنظیمات آن را به خوبی انجام دهد. به هر حال، در صورت عدم اطمینان قطعی، هنگام مشاهده این صفحه نباید به کارتان ادامه داده و اطلاعات حساس تان را در این سایت وارد کنید.

 

اخطارهای فیشینگ و بدافزار

مرورگر شما همچنین گاهی به نمایش پیغام های خطا در خصوص فیشینگ و بدافزارها می پردازد. جدا از اینکه شما از فایرفاکس، کروم یا IE استفاده می کنید، مرورگرتان به صورت دوره ای و خودکار لیستی از وب سایت های خطرناک را دانلود می کند. هنگامی که شما بخواهید به یکی از سایت های درون این لیست وارد شوید، با پیام خطای اغلب تمام صفحه ای از طرف مرورگر روبرو می شوید.

دلیل قرار گرفتن سایت ها در چنین لیست هایی، وجود محتوای خطرناک همچون بدافزار در آنها است. یا اینکه آنها سعی کرده اند که به شکل غیرقانونی سایت های واقعی دیگری را جعل کرده و رمزعبور، اطلاعات بانکی و دیگر داده های حساس کاربران را سرقت کنند.

در برخی موارد هم، یک وب سایت ممکن است به دلیل سرقت اطلاعات یا سعی در انجام فعالیت مجرمانه، به شکل موقت درون این لیست ها قرار گرفته باشد. اما هنگامی که مشکل را حل کرد، می تواند از چنین لیستی خارج شود. هنگام مشاهده این پیغام هم به هیچ وجه نباید کارتان را ادامه داده و وارد سایت مورد نظر شوید.

 

پیدا نشدن صفحه مورد نظر یا 404 Not Found

هنگام دسترسی به صفحات وب ممکن است با پیغام های گوناگونی از سوی سرور خدمات دهنده مواجه شوید. یکی از عمومی ترین پیام ها «404 Not Found» است که به معنی تلاش شما برای دسترسی به صفحه ای است که در حال حاضر وجود ندارد. حال ممکن است صفحه مورد نظر شما حذف شده باشد، یا اینکه شما آدرس آن را اشتباه وارد کرده باشید.

این پیغام های خطا معمولا توسط وب سرورها تولید شده و برای مرورگر شما ارسال می شوند. اگر شما چنین پیامی را مشاهده کردید، برای اطمینان بیشتر، آدرسی را که تایپ کرده اید، دوباره کنترل کنید. اگر هنگام کلیک روی لینکی با این پیام مواجه شدید، ممکن است لینک اشتباه باشد، یا اینکه صفحه مورد نظر قبلا حذف شده باشد.

 

صفحه های خطای شخصی سازی شده

صاحبان وب سایت با کمی ذوق و سلیقه می توانند صفحات پیام 404 Not Found یا هر خطای دیگری را روی سایت شان شخصی سازی کرده و به شکل دلخواه شان نمایش دهند. برای مثال در سایتی مانند HTG هنگام خطای 404 با صفحه ای الهام گرفته شده از بازی کلاسیک سوپر ماریو روبرو می شوید. یا اینکه در پی سی مرورگر وقتی که با صفحه خطای 404 روبرو شوید، می بینید که پیغامی مبنی بر “صفحه مورد نظر شما یافت نشد” مواجه می شوید.

این صفحات هم از نظر معنی و مفهوم، تفاوتی با مورد قبلی ندارند، تنها برای انتقال احساس دوستانه تر و کمک به کاربر جهت ادامه کار، توسط مدیران و صاحبان سایت ها کمی دستکاری شده اند.

 

Server Not Found

پیغام پیدا نکردن سرور (Server Not Found) در فایرفاکس یا “[Google Chrome could not find [website.com” در مرورگر گوگل کروم نشان دهنده این است که مرورگر شما نتوانسته است وب سایت مورد نظرتان را پیدا کند.

حال ممکن است شما آدرس را اشتباه تایپ کرده باشید، یا اینکه سایت مورد نظرتان وجود خارجی نداشته باشد. شاید هم DNS Server مورد استفاده تان در حال حاضر از دسترس خارج است، یا اینکه بخشی از تنظیمات کامپیوترتان (همچون فایروال، پروکسی یا…) به درستی انجام نشده اند.

 

Unable to Connect

خطای “Unable to connect” در فایرفاکس یا “[Google Chrome could not connect to [website.co]” در گوگل کروم، تا حدی شبیه به مورد قبلی به نظر می رسند. اما معنای کاملا متفاوتی دارند.

اگر شما این پیغام خطا را ببینید، به این معنی است که مرورگر شما با موفقیت به DNS Server متصل شده است و توانسته هویت وب سایتی با این آدرس را تایید کند. اگر چه مرورگرتان هنگامی که سعی کرده به سرورهای این وب سایت متصل شده و آن را برای شما نمایش دهد، پاسخی دریافت نکرده است.

دلیل مشاهده این خطا ممکن است در دسترس نبودن خود وب سایت باشد یا اینکه برخی مشکلات کاربردی باعث آن شوند. شاید بخواهید برای اطمینان بیشتر از اینکه مشکل از خود وب سایت است و کامپیوتر و اینترنت شما ایرادی ندارد، سرویس هایی چون Down For Everyone Or Just For Me را هم امتحان کنید. این سرویس به شما می گوید که سایت مورد نظرتان تنها برای شما قابل استفاده نیست، یا اینکه هیچ فرد دیگری هم قادر به دیدن آن نیست. در قدم بعدی می توانید کنترل کنید که فایروال، پروکسی یا دیگر تنظیمات شبکه تان باعث چنین مشکلی نشده باشند.

 

400 Bad Request

پیغام خطای درخواست اشتباه 400 به این معنی است درخواستی که از سوی مرورگر شما به سرور وب سایت مورد نظرتان ارسال شده است (برای مثال درخواست باز کردن یک صفحه خاص)، دچار نوعی ناهنجاری است.

تا هنگامی که سرور درخواست شما را درک نکند، نمی تواند آن را انجام دهد و در نتیجه شما با خطای 400 روبرو خواهید شد.

 

401 Unauthorized

اخطار «بدون مجوز»، کدی است که به معنای دسترسی غیر مجاز است. یعنی اینکه شما تلاش می کنید صفحه ای را باز کنید که نیاز به سطح دسترسی خاصی دارد و احتمالا لازم است قبل از لود شدن آن، ابتدا با نام کاربری و رمزعبور معتبر در سایت لاگین کرده و وارد شوید.

اگر شما با اکانت کاربری تان وارد سایت شده اید و باز هم با چنین پیغامی (401) مواجه می شوید، بدان معنی است که شما اختیارات لازم برای مشاهده این بخش از سایت را ندارید، یا اینکه نام کاربری و رمزعبور شما متعلق به این سایت نیست و شاید هم شما آنها را اشتباه وارد می کنید.

 

403 Forbidden

کد ممنوعیت به این معنی است دسترسی به صفحه یا منابعی که می خواهید آنها را بیابید، مطلقا ممنوع است.

به بیان دیگر، خطای 403 بدان معنی است آنچه که می خواهید ببینید، برای شما غیرقابل دسترسی است.

500 Internal Server Error

این یکی از خطاهای معمول در صفحات وب است. هنگامی به نمایش در می آید که در سرور وب سایت شما خطایی رخ داده باشد، اما سرور نتواند دقیق تر از این به شما در خصوص ایراد اطلاعاتی ارائه کند و بگوید که ایراد دقیقا چیست.

پیغام 500 Internal Server Error عمومی ترین پیام خطای مربوط به سرور است که معمولا با آن روبرو می شوید.

503 Service Unavailable

پیغام در دسترس نبودن سرویس هنگامی رخ می دهد که سرور وب سایت در آن لحظه قابل دسترس نیست.

خطاهای 503 معمولا به دلیل فشار بیش از حد بر سرور و یا سرویس های موقت نگهداری سرور رخ می دهند.

504 Gateway Timeout

این خطا وقتی مشاهده می شود که یک سرور پاسخ مناسبی در زمان مناسب از سرور دیگر دریافت نکند. این درخواست های میان سرورها معمولا برای باز کردن یک صفحه وب و یا درخواست های تکمیلی مرتبط با آن هستند.

این معمولا بدان معنی است که سرور دیگر به درستی کار نمی کند یا در حال حاظر در داون شده است.

پیغام های خطای مرورگر به همین موارد محدود نمی شوند، اما رایج ترین مواردی که ممکن است با آنها روبرو شوید، این گزینه ها هستند. به هر حال آشنایی با این موارد مطمئنا می تواند وبگردی امن تر و البته با ناراحتی کمتر را برای تان رقم بزند. شما توصیه های دیگری در این خصوص دارید؟

:: اگر به لینک غیر فعالی برخوردید یک دیدگاه ارسال کنید تا ظرف چند ساعت فایل دوباره آپلود بشود ::

راهنمای دانلود

1– جهت دریافت فایل های سایت حتما از نرم افزار IDM یا نرم افزار های مشابه استفاده نمایید.

2– جهت خارج کردن فایل های از حالت فشرده از نرم افزار WINRAR استفاده نمایید

3– با ثبت نظر خود میزان رضایت خود را از سایت و مطلب اعلام کنید

4– در صورت خرابی لینک دانلود مشکل را در قسمت نظرات همان پست اعلام کنید تا 48 ساعت بعد همکاران ما رسیدگی میکنند

10 دیدگاه‌

  1. محسن گفت:

    Unable to connect to the proxy server این خطا چیه در گوگل کروم؟

    1. Amirmani گفت:

      شما یکبار با یک نرم افزار آنتی فــیلتــر وارد اینتررنت شدید و اون نرم افزار از طریق یک پـروکـسی فــیلتــر رو دور زده است.
      زمانی که از اینترنت و نرم افزار خارج میشید و مجدد وارد اینترنت میشید (اینبار بدون استفاده از نرم افزار آنتی فــیلتــر ) فــیلتــر آدرس پـروکـسی که قبلا هنگام استفاده از آنتی فــیلتــر روی تنظیمات پـروکـسی باقی مانده است، و دیگر قادر نیست از اون کد پـروکـسی برای اتصال به سایت ها استفاده کند .لذا اون پیغام خطلا رو نمایش میدهد.
      برای برطرف کردن این مشکل، کافیه مسیر زیر رو دنبال کنید و تیک مربوط به پروکسی سرور “Use a proxy server for your LAN” رو بردارید.
      Tools > Internet Options > Cnnections > Lan settings

      برای مرورگر فایرفاکس:
      Tools > Options > Advance > Network Settings > click no proxy

      برای مرورگر ایکسپلورر و کروم:
      Tools > Internet Options > Cnnections > Lan settings

  2. abolfazl گفت:

    وقتی میخوام سایتی باز کنم یا چیزی دانلود کنم این لینک بازمیشه..
    چرا باز میشه و چکار کنم که باز نشه…
    http://54.200.80.90/?nxdomain=http%3A%2F%2Fdl.softgozar.com%2FFiles%2FSoftware%2FGPU-Z_0.7.7_Softgozar.com.exe&msgID1=11202544&AddInType=2&PlatformInfo=DNSA&Version=3.0.5&blockedDomain=

  3. سعید گفت:

    معنی این خطا چیست؟ Oops! Google Chrome could not find

    1. Admin گفت:

      سلام
      این پیغام: نشان دهنده این است که مرورگر شما نتوانسته است وب سایت مورد نظرتان را پیدا کند.
      حال ممکن است شما آدرس را اشتباه تایپ کرده باشید، یا اینکه سایت مورد نظرتان وجود خارجی نداشته باشد. شاید هم DNS Server مورد استفاده تان در حال حاضر از دسترس خارج است، یا اینکه بخشی از تنظیمات کامپیوترتان (همچون فایروال، پروکسی یا…) به درستی انجام نشده اند.

      مراحل زیر را انجام دهید:
      1. در پنجره اصلی مرورگر در گوشه بالا و سمت راست با کلیک برروی آیکن null Customize and Control Google Chrome وارد بخش تنظیمات (Settings) کروم شوید.
      2. سپس یک لیست بلند بالا برای شما باز می شود که البته گزینه مورد نظر ما در بین آنها نیست، در ادامه بر روی عبارت “Show advanced settings” که به صورت لینک شده مشخص شده است کلیک کنید تا تنظیمات پیشرفته گوگل کروم نمایش پیدا کند، بعد از این کار در بخش “Privacy” گزینه “Use a web service to help resolve navigation errors” و “Predict actions to improve page load performance” تیک آنها را بردارید.
      3. راه اندازی مجدد گوگل کروم پس از آن.

  4. Amirmani گفت:

    سلام

    به دلیل بلاک شدن سرور دانلود سافت گذر در آنتی‌ویروس نورتون این اخطار را مشاهده می‌کنید، با سافت‌گذر تماس بگیرید و راهنمایی‌های لازم برای رفع بلاک در آنتی‌ویروس نورتون را درخواست بدهید.

  5. جوادم گفت:

    سلام
    این پیغام چی میگه

    http://www.google.com’s server DNS address could not be found.
    Try:
    Checking the proxy, firewall, and DNS configuration

    ممنون از سایت خوبتون

    1. Amirmani گفت:

      سلام

      وارد network connection شوید و سپس برروی گزینه local area connection کلیک کنید.
      سپس گزینه propertice را بزنید و روی گزینه internet protocol version 4 IPV4 کلیک کرده و propertice را بزنید.
      سپس طبق تصویر در این لینک تیک گزینه use the folowing dns server aaddress را بزنید و اعداد را مطابق شکل وارد نمایید.
      اگر مشکل حل نشد کلید های ترکیبی win + r را بزنید و در پنجره ی run عبارت cmd را تایپ کرده و در نتایج بدست آمده روی ایکون cmd راست کلیک کنید و آنرا با مجور run as admin اجرا نمایید.
      حالا در محیط command prompt دستور زیر را تایپ کرده و اینتر را بزنید.

      ipconfig /flushdns

      تا به اتمام رسیدن عملیاتت منتظر بمانید.
      اگر مشکل حل نشد این دستورات را هم امتحان نمایید.

      ipconfig /release
      ipconfig /renew
      ipconfig /registerdns

  6. جوادم گفت:

    ممنون داداش
    فقط اگه ممکنه هم بگید که منظور پیغام چیه و چ زمانی اتفاق میفته

    1. Amirmani گفت:

      این پیغام داره میگه که ادرس DNS تنظیمات شبکه قابل تشخیص و پیدا شدن نیست.
      تنظیمات DNS رو مجددا بررسی و در صورت لزوم کانفیگ و پیکربندی کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

 

مرجع دانلود مرورگر و افزونه حقوق مطالب، تصاوير و طرح قالب براي سايت p30mororgar محفوظ است.
.Copyright © 2012-2024 p30mororgar.ir All rights reserved
پي‌سي‌مرورگر حامي خليج فارس