۱۰ نرمافزار رایگان و ضروری برای تمام رایانهها
Admin3 فوریه 2015 امنیتمیلیونها نرمافزار رایگان و متنباز برای استفاده در دسترس کاربران قرار گرفتهاند. نرمافزارهایی که حتی از نسخههای حرفهای و تجاری مشابه نیز قدرتمندتر هستند. در این قسمت با ۱۰ نرمافزار رایگان و ضروری آشنا خواهید شد.
در ادامه با نرمافزارهایی آشنا خواهید شد که کاملا رایگان بوده و با نمونههای تجاری مشابه تفاوتی ندارند.
آنتی ویروس و ضدجاسوسی
هر سیستمی نیاز به مراقبت دارد. همه کاربران این مسأله را به خوبی تشخیص میدهند. اما چیزی که اغلب آنها نمیدانند این است که نرمافزارهای رایگان زیادی وجود دارند که گاهی بهتر و قدرتمندتر از نمونههای تجاری هستند. آنتی ویروسهای رایگان !Avast و AVG و نرمافزار ضدجاسوسی Malwarebytes از این نمونه هستند.
پشتیبانگیری
نرمافزارهای پشتیبانگیری رایگانی کمی وجود دارند که به کاربران امکان پشتیبانگیری آنلاین را ارائه میدهند. اما Mozy و Dropbox این سرویس را در اختیار کاربران قرار دادهاند.
مرورگر
مرورگرهای اینترنتی رایگان و ایدهآل را تقریبا همه کاربران میشناسند. Mozilla Firefox و Google Chrome دو نمونه از این مرورگرها هستند.
نرمافزارهای فشردهسازی
اگر پس از دانلود فایلهای اینترنتی با فایلتایپهایی همچون ZIP و RAR مواجه شدید از نرمافزارهای رایگانی مانند Seven-ZIP استفاده کنید.
ابزارهای ایجاد و رایت لوحفشرده
ایجاد فایلهای صوتی و دیتا، رایت CD از روی فایلهای ISO به کمک CDBurnerXP به راحتی قابل انجام هستند.
پست الکترونیکی
اگر به دنبال نرمافزارهای مدیریت ایمیل هستید، راهکارهای آفلاین و آنلاین زیادی برای شما وجود دارد که بسیار بهتر از Outlook هستند. Mozilla Thunderbird و Gmail دو نمونه از بهترینها محسوب میشوند.
راهکارهای سرورهای FTP و SFTP و کلاینت SSH
هر کاربری که یک وبسایت را مدیریت میکند، مطمئنا به یک سرور FTP یا کلاینت SSH برای آپلود و دانلود فایلهای ضروری خود نیاز دارد. در کنار تمامی نسخههای تجاری، نرمافزارهای مدیریت سرور FTP رایگانی مانند Filezilla و ابزارهای مدیریت کلاینت SSH مانند MobaXtrem و Putty نیز وجود دارند.
ویرایشگر تصاویر، Paint و مدیریت آلبوم تصاویر
نرمافزارهای زیادی برای ویرایش و مدیریت آلبوم تصاویر وجود دارند که البته با دریافت مبالغ اندک، سرویسهای دیگری را نیز به کاربران ارائه میدهند. در این میان ویرایشگر تصاویر GIMP و نرمافزار Paint آنلاین Piant.net و سرویس مدیریت تصاویر Google Picasa به طور کامل رایگان هستند.
مالتیمدیا
نرمافزارهای پخش فیلم و موسیقی فراوان هستند. در این دسته، نرمافزارهای فوقالعاده و رایگان زیادی وجود دارد، از جمله Audacity برای ویرایش فایلهای صوتی و تولید مالتیمدیا و پخشکنندههای VLC و MPC-HC.
آفیس سوییت
آفیس سوییتها فقط به مجموعه گرانقیمتی چون Microsoft Office ختم نمیشوند. به جای استفاده از این مجموعه میتوان از نرمافزارهای رایگانی مانند OpenOffice بهره برد که کارایی و قدرت نمونهها تجاری بازار را دارند.
امیدوارم این ترفندهای کوتاه برای شما کاربردی باشند. اگر نرمافزارهای رایگان دیگری میشناسید آنها را به دوستانتان معرفی کنید. تجربه کاربری خود را در این زمینه با دوستانتان در پی سی مرورگر به اشتراک بگذارید.
۱ دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
.Copyright © 2012-2024 p30mororgar.ir All rights reserved
ممنون
مطالب بسیار شیوا … و کامل بیان کردید….
بسار آموزنده بود…
خسته نباشید!