معرفی ۷ افزونه محبوب فایرفاکس که دیگر مرورگرها از داشتن آن بیبهرهاند
Admin9 جولای 2014 افزونههای فایرفاکس فایرفاکسجنگ میان انتخاب مرورگرها همچنان باقیست، اما به راستی چهچیزی باعث میشود یک مرورگر نسبت به مرورگر دیگری برتری پیدا کند؟ سرعت؟ حافظه مصرفی؟ یا ویژگیهای خود مرورگر؟ بنظر میرسد که تنها جواب واقعی، «تنظیمات شخصی» میباشد، بطوریکه که کاربر بتواند مرورگر را آنطور که بخواهد، تبدیل کند!
اکستنشنها (Extensions) نقش بسیار بزرگی را در این مورد ایفا میکنند. مرورگر فایرفاکس برای مدت زیادی از سایر رقیبان خود همانند کروم جلوتر است و آن هم تنها بخاطر اکستنشنهایی بوده که برای این مرورگر توسعه داده شده است. در این مقاله، لیسیتی از ۷ اکستنشن برتری که باعث متمایز ساختن فایرفاکس نسبت به سایر رقبا میشود را معرفی میکنیم.
Tree Style Tab:
یکی از بهترین اکستنشنها در نظر من! اگر جزو افرادی هستید که در آن واحد ممکن است بیش از ۴۰ تب همزمان در مرورگر خود باز میکنید، پیشنهاد من استفاده از این افزونه است.
این اکستنشن به این شکل کار میکند که سیستم تب بندی معمولی فایرفاکس را حذف کرده و یک سیستم درختی برای آن پیادهسازی میکند، سپس هر لینکی که از یک تب خاصی باز میشود، جزو فرزندان آن تب خواهد رفت. همچنین خود تب فرزند میتواند تبهای دیگری را جزو زیرمجموعه خود داشته باشد.
Tab Mix Plus:
اگر از اکستنشن قبل استفاده کردید، اما همچنان مشتاق اعمال تنظیمات شخصی بیشتری هستید، پیشنهاد ما استفاده از Tab Mix Plus میباشد. این اکستنشن به شما کنترل بیشتری در زمینه باز شدن تبها میدهد، بهنحوی که بتوانید موارد شخصی خود را در آن اعمال کنید، مثلاً صفحات جدید چگونه باز شوند، در صفحهی جدید و یا در یک تب جدید. البته این کمترین کاری است که این افزونه باری شما انجام میدهد!
Scrapbook:
آیا تا بهحال برای شما اتفاق افتاده است که صفحهای را برای بعد بوکمارک کنید، اما وقتی در آینده به آن مراجعه میکنید، با خطای ۴۰۴ (عدم وجود صفحه) مواجه شوید؟ اینجاست که این اکستنشن به کمک شما میآید.
توسط این اکستنشن شما میتوانید که پس از علامتگذاری یک صفحه، آن صفحه را بصورت کامل دانلود کرده و در سیستم خود آٰشیو نمایید، با مراجعه بعدی، حتی اگر لینک صفحه خراب شده باشد، شما قادر به مطالعه آن خواهید بود، چرا که قبلاً این صفحه دانلود شده است!
DownThemAll:
نرمافزار مدیریت دانلود تعبیه شده در خود مرورگر فایرفاکس، تنها اقدام به دانلود فایلها، متوقف سازی آن و نگهداری یک تاریخچه از دانلودهای شما را برعهده دارد، که معمولاً در بیشتر اوقات کفایت میکند. اما اگر بهدنبال مورد قدرتمندتری هستید، DownThemAll گزینه مناسب خواهد بود!
این اکستنشن علاوه بر کنترل دانلودهای معمولیتان، میتوانید برای آن مشخص کنید که –بر فرض مثال- تمامی عکسهای موجود در وبسایت را نیز برایتان دانلود کند! همچنین این اکستنشن باعث افزایش سرعت دانلود شما حداکثر تا ۴ برابر میشود.
Video DownloadHelper:
این اکستنشن نیاز به توضیح زیادی ندارد، وبسایتهایی همانند YouTube که ویدیوهایی را در اختیار کاربر قرار میدهد که نمیتوان آنها را دانلود کرد، با استفاده از این اکستنشن میتوانید آنها را با بهترین کیفیت دریافت کنید. بصورت همیشگی وارد وبسایت موردنظر شوید، درصورتی که فایلی جهت دانلود در صفحه وجود داشته باشد، این اکستنشن بصورت خودکار آیکونش فعال خواهد شد.
LeechBlock:
برای همه ممکن است اتفاق افتاده باشد که وقت بسیار زیادی از زمان ما در وبگردیهای نامناسب تلف شود. توسط این افزونه شما میتوانید مشخص کنید که چهسایتهایی، چهزمانی و چگونه بلوک شوند. دارای انعطافپذیری بسیار خوبی است که بتوانید تمامی موارد را برحسب نیاز خود شخصیسازی نمایید.
Firebug:
یکی از معروفترین اکستنشن برای توسعهدهندگان وب و صد البته، یکی از مهمترین آنهاست! بخش Inspect Element الهامگرفته از این اکستنشن میباشد که بتوانید بصورت زنده، قسمتهایی از وبسایت را تغییر دهید.
این افزونه ممکن است برای مرورگرهای دیگر هم باشد، اما دارای ایراداتی هست که همچنان نسخه فایرفاکس آن، برتری کاملی نسبت به سایرین دارد!
دانلود افزونه Tree Style Tab در افزونه های فایرفاکس
دانلود افزونه Tab Mix Plus در افزونه های فایرفاکس
دانلود افزونه Scrapbook در افزونه های فایرفاکس
دانلود افزونه DownThemAll در افزونه های فایرفاکس
دانلود افزونه Video DownloadHelper در افزونه های فایرفاکس
دانلود افزونه LeechBlock در افزونه های فایرفاکس
دانلود افزونه Firebug در افزونه های فایرفاکس
:: اگر به لینک غیر فعالی برخوردید یک دیدگاه ارسال کنید تا ظرف چند ساعت فایل دوباره آپلود بشود ::
راهنمای دانلود
1– جهت دریافت فایل های سایت حتما از نرم افزار IDM یا نرم افزار های مشابه استفاده نمایید.
2– جهت خارج کردن فایل های از حالت فشرده از نرم افزار WINRAR استفاده نمایید
3– با ثبت نظر خود میزان رضایت خود را از سایت و مطلب اعلام کنید
4– در صورت خرابی لینک دانلود مشکل را در قسمت نظرات همان پست اعلام کنید تا 48 ساعت بعد همکاران ما رسیدگی میکنند
4 دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
.Copyright © 2012-2024 p30mororgar.ir All rights reserved
از زحماتتون قدردانی و تشکر میکنم
امیدوارم همیشه سلامت و موفق باشید
سلام. خسته نباشین . میشه چند افزونه معرفی کنید که وقتی سرچ رو میزنیم در کنار هر سایت یک تصویر کوچک هم باشه . خیلی احتیاج دارم . ممنون
سلام
منظورتون چیه دقیقا? میشه بیشتر توضیح بدید…
افزونه “Google Preview” نمایش پیش نمایش کوچکی از سایت به همراه رتبه آن سایت در کنار نتایج جست و جو، رو تست کنید.
سلام
از افزونه SearchPreview میتونید استفاده کنید.