پی سی مرورگر

!آنلاین، بدون نگرانی، مرورگر خود را امروز به‌روزرسانی کنید

چهار افزونه مفید و کاربردی برای فایرفاکس

Admin28 ژانویه 2013 افزونه‌های فایرفاکس فایرفاکس

فایرفاکس هست و یک دنیا افزونه ی مفید و کاربردی که واقعا باید اعتراف کرد که از افزونه های همه مرورگرها دارای کیفیت بالاتری است. این کیفیت هم از لحاظ رابط کاربری می باشد و هم از نظر کارایی. شاید دلیل این کیفیت بالا به دلیل نظرات تیم بررسی افزونه های فایرفاکس باشد که هر افزونه ای را تک تک بررسی می کنند.

حالا از این بحث ها بگذریم. در این مطلب می خواهیم چند افزونه مفید را به شما معرفی کنیم و در ادامه نیز آنها را بررسی خواهیم کرد. پس با پی سی مرورگر همراه باشید …

۱- افزونه Presentaion Mode

شاید چاره حل بسیار از مشکلات شما در این افزونه نهفته باشد. بگذارید اول یک سناریو برای درک بهتر کاربرد این افزونه طراحی کنیم.

شاید شما یک دانشجو باشید و یا در یک شرکت کار می کنید و یا قصد دارید در یک سمینار شرکت کنید. ممکن است که بخواهید با لپ تاپ خود یک یا چندین صفحه وب را به دیگران نشان بدهید. مسلما با تایپ اولین کلمه از آدرس مورد نظرتان در قسمت آدرس بار مرورگرتان، تمامی سایت هایی که با آن حرف شروع می شوند لیست خواهند شد و ممکن است حتی در بین آنها آدرس هایی وجود داشته باشند که شما نخواهید کسی آنها را ببیند. حتی قابلیت پیشنهادهای موتور جستجوی پیشفرض مرورگرتان می تواند دردسرتان را بیشتر کنید. چون باز هم ممکن است که کلمات ناپسندی نمایش داده شوند.

اما چاره کار چیست ؟

برای اکثر مرورگرها تقریبا راهی را پیدا نکردم. اما اگر از فایرفاکس استفاده می کنید، کارتان راحت است. چاره مشکل شما افزونه Presentation Mode است. برای شروع باید این افزونه را از پایان مطلب دریافت کنید و سپس روی دکمه Install Now کلیک کنید .

اکنون باید آیکون این افزونه را در نوار افزونه ها مشاهده کنید.

در صورتی که نوار افزونه ها را نمی بینید، باید از منوی اصلی فایرفاکس روی گزینه Options بروید و سپس گزینه Add-on bar را فعال کنید. البته روش میانبر آن نیز استفاده از کلیدهای ترکیبی Ctrl + / است.

هنگامی که افزونه نصب می شود، آیکون آن متفاوت است و یک آیکون  ” ممنوع ” است که نشان می دهد که حالت Presentation Mode غیر فعال است. پس از کلیک روی آیکون افزونه، شکل آن تغییر می کند و همچنین تمامی تب های شما پنهان می شوند. اکنون یک پنجره جدید را مشاهده خواهید کرد که انگار مثل این است فایرفاکس را از اول نصب کرده باشید. نه بوکمارک های تان را خواهید دید و نه دیگر خبری از جستجوها و تاریخچه وبگردی های تان است.

در واقع چند قابلیت درونی فایرفاکس در این حالت غیر فعال می شوند.

* قابلیت تکمیل خودکار آدرس ها و پیشنهاد جستجو که باعث نمایان شدن آدرس بوکمارک ها و تاریخچه وبگردی شما خواهد شد.

* غیر فعال کردن Speed Dial موجود در تب های جدید. همانطور که می دانید Speed Dial، سایت هایی که به وفور توسط شما بازدید شده اند را نمایش می دهد.

* مخفی کردن نوار بوکمارک ها.

* پاکسازی تمامی جستجوهای انجام شده از طریق نوار جستجو. همچنین قابلیت پیشنهادهای جستجو، در نوار جستجو نیز غیر فعال خواهد شد.

حالا اگر این حالت را فعال کرده و حروفی را در نوار آدرس تایپ کنید، مشاهده خواهید کرد که هیچ چیزی نمایش داده نمی شود.

به عنوان مثال با وارد کردن کلمه p30 که سه حروف آغازین سایت پی سی مرورگر می باشد.

۲- افزونه Bookmark Dublicate Cleaner

یکی از امکانات مفید همه مرورگرها قابلیت بوکمارکینگ صفحات وب است. یعنی اگر در حال وبگردی با یک صفحه وب جالب برخورد کردید، می توانید خیلی راحت آن را بوکمارک کرده تا همیشه به آن دسترسی داشته باشید. اما اگر شما هم مثل من از مدت ها قبل شروع به جمع آوری تعداد زیادی بوکمارک کرده باشید، مطمئنا مشکلات آن را خوب می دانید. پس از مدتی تعداد بوکمارک ها بسیار زیاد شده و احتمال وجود بوکمارک های تکراری و یا لینک های خراب در بین آنها بالا می رود.

اما اگر مرورگر فایرفاکس استفاده می کنید با استفاده از یک افزونه می توانید این مشکلات را حل کنید. نام این افزونه Bookmark Dublicate Cleaner است که می توانید آن را از پایان همین مطلب دریافت کنید.

پس از نصب افزونه می توانید به منوی Tools رفته و از آنجا روی گزینه Bookmark Duplicate Cleaner کلیک کنید. پس از کلیک روی این گزینه، پنجره ای ظاهر می شود که دارای دو ستون است. در ستون سمت چپ لیست تمامی بوکمارک های مشابه یافته شده قرار می گیرد. حالا اگر روی یکی از این بوکمارک ها کلیک کنید، در ستون سمت راست فولدرهایی را مشاهده خواهید کرد که آن بوکمارک ( به صورت مشابه ) در آن قرار گرفته است.

حالا کافیست که روی یکی از آیتم های موجود در ستون سمت راست کلیک کنید و سپس دکمه Delete را بزنید تا تمامی بوکمارک های مشابه پاکسازی شوند. به همین راحتی !

۳- افزونه Video Resumer

متاسفانه به دلیل فـــیلـــتر شدن یوتیوب در ایران و از آن بدتر سرعت بسیار فضاحت بار اینترنت در کشورمان مانع از دیدن کلیپ های این سرویس بزرگ ویدئویی در دنیا می شود. بسیاری از ما ممکن است که در هنگام دیدن یک کلیپ از یوتیوب، به همان دلایلی که گفتیم، از دیدن ادامه آن منصرف شویم و یا در اثر قطع شدن وی پـی ان دیگر نمی توانیم کلیپ مورد نظرمان را ببینیم. حتی اگر شما این مشکلات را هم نداشته باشید، ممکن است مرورگر شما کرش کند و یا اشتباهی آن صفحه ببندید.

مهم نیست که چه اتفاقی حین تماشای کلیپ ها رخ دهد. هر جای آن کلیپ که باشید، افزونه Video Resumer تایم قطع شدن کلیپ را به صورت خودکار ذخیره کرده و پس از باز کردن مجدد صفحه کلیپ مذکور، می توانید ادامه کلیپ را مشاهده کنید. البته به غیر از مواردی که خدمت شما عرض کردیم، این افزونه یک مزیت دیگر هم دارد. اگر توجه کرده باشید، اسلایدر یوتیوب که خط زمانی کلیپ ها را نشان می دهد، از دقت بالایی برخوردار نیست و نمی توانیم به دقت روی قسمت خاصی از آن کلیپ کلیک کنیم. به همین دلیل در اکثر مواقع یا چندین ثانیه بعد و یا چندین ثانیه قبل از قسمت دلخواه آن کلیپ بارگذاری می شود و حسابی اعصاب خوردکن است:)  اما با استفاده از Video Resumer دیگر این اتفاق نمی افتد.

البته این افزونه به صورت پیشفرض در حالت مرور خصوصی وب یا همان Private Mode کار نمی کند. برای فعال سازی این افزونه در حالت مرور خصوصی وب باید به صفحه افزونه ها رفته و روی گزینه Options مربوط به این افزونه کلیک کنید. سپس در صفحه باز شده گزینه Allow tracking video in private mode را فعال کنید.

۴- افزونه Prevent Tab Overflow

اگر از آن دسته افرادی هستید که در هنگام وبگردی مدام تب باز می کنند، این افزونه به درد شما می خورد. اگر دقت کرده باشید، هنگامی که تعداد تب های فایرفاکس از ۱۰ عدد بالاتر می رود، تب های اضافی پنهان می شوند. در این هنگام دو دکمه در دو سمت نوار تب ها ظاهر می شوند که به شما کمک می کنند تا تب ها را اسکرول کرده و به تب های پنهان شده دسترسی حاصل کنید.

اما در مرورگرهای دیگری مثل گوگل کروم و یا اپرا این چنین نیست. به عنوان مثال اگر در مرورگر گوگل کروم تعداد خیلی زیادی تب نیز باز کنید، باز هم همه ی تب ها نمایش داده می شوند. یعنی هر چقدر تب باز کنید، تب های موجود در نوار تب ها کوچک تر خواهند شد.

اگر شما می خواهید که فایرفاکس نیز مانند کروم از این روش نمایش تب ها استفاده کند، افزونه Prevent Tab Overflow یکی از بهترین هاست که حتی دارای تنظیمات نیز می باشد. برای شروع کار این افزونه را از پایان مطلب دریافت کرده و نصب کنید.

بلافاصله پس از نصب افزونه این قابلیت فعال خواهد شد و دیگر خبری از اسکرول کردن تب ها نخواهد بود. اما شما این امکان را خواهید داشت که تنظیمات مربوط به این قابلیت را نیز تغییر دهید. کافیست که به صفحه افزونه بروید و روی گزینه Options مربوط به این افزونه کلیک کنید. در صفحه جدید گزینه هایی را مشاهده خواهید کرد که مهمترین آنها مربوط حداقل سایز هر تب می شود.

https://p30mororgar.ir/image/Software/arrow-down.gif دانلود افزونه Presentation Mode در افزونه های فایرفاکس

https://p30mororgar.ir/image/Software/arrow-down.gif دانلود افزونه Bookmark Duplicate Cleaner در افزونه های فایرفاکس

https://p30mororgar.ir/image/Software/arrow-down.gif دانلود افزونه Video Resumer در افزونه های فایرفاکس

https://p30mororgar.ir/image/Software/arrow-down.gif دانلود افزونه Prevent Tab Overflow در افزونه های فایرفاکس

:: اگر به لینک غیر فعالی برخوردید یک دیدگاه ارسال کنید تا ظرف چند ساعت فایل دوباره آپلود بشود ::

راهنمای دانلود

1– جهت دریافت فایل های سایت حتما از نرم افزار IDM یا نرم افزار های مشابه استفاده نمایید.

2– جهت خارج کردن فایل های از حالت فشرده از نرم افزار WINRAR استفاده نمایید

3– با ثبت نظر خود میزان رضایت خود را از سایت و مطلب اعلام کنید

4– در صورت خرابی لینک دانلود مشکل را در قسمت نظرات همان پست اعلام کنید تا 48 ساعت بعد همکاران ما رسیدگی میکنند

۱ دیدگاه

  1. mehdi گفت:

    ممنون . عالی بودن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

 

مرجع دانلود مرورگر و افزونه حقوق مطالب، تصاوير و طرح قالب براي سايت p30mororgar محفوظ است.
.Copyright © 2012-2024 p30mororgar.ir All rights reserved
پي‌سي‌مرورگر حامي خليج فارس