پی سی مرورگر

!آنلاین، بدون نگرانی، مرورگر خود را امروز به‌روزرسانی کنید

چگونه با سرعت بیشتری وب‌گردی کنیم؟

Admin9 فوریه 2013 آموزش‌های اپرا آموزش‌های اینترنت اکسپلورر آموزش‌های سافاری آموزش‌های فایرفاکس آموزش‌های گوگل کروم اپرا سافاری فایرفاکس گوگل کروم مرورگر مایکروسافت

شاید شما هم جزء آن دسته از خوره های اینترنت و وبگردی باشید و اگر چندین ساعت در طول روز آنلاین نباشید، روزتان شب نمی شود (یا شایدم مثل من که نصفه های شب هم در حال وبگردی هستم شبتان صبح نمی شود!!)، خوب چرا ما که زیاد تو این سایت و اون سایت هستیم سرعت وبگردی خودمان را افزایش ندهیم؟!
چند نکته خوب و ساده و کاربردی را آموزش می دهم که واقعا در وقت شما صرفه جوئی میکند، و همه وب گردیتان را با لذت بیشتری انجام می دهید، پس با پی سی مرورگر همراه باشید …

۱-فلش ها را غیرفعال کنید

در سایت های فارسی زبان معمولا تبلیغاتی در کناره های سایت وجود دارند که این تبلیغات معملا از فرمت فلش هستند و یا سایت هایی مثل یوتیوب برای اجرای ویدئوها از فلش استفاده می کنند، این عناصر معمولا سرعت بارگذاری سایت را کاهش می دهند و هم حجم زیادی را اینترنت شما صرف این امر میکند.

برای آن دسته از کاربرانی که از گوگل کروم استفاده می کنند، به قسمت تنظیمات مرورگر خود رفته یا همان setting، در قسمت content setting گزینه ای به نام Plug-in وجود دارد، تنضیمات این گزینه را بر روی click to play بگذارید، یعنی هر موقع نیاز بود کلیک کنید تا آن عنصر اجرا شود، همچنین میتوانید به مطلب حل مشکل Shockwave Flash در مرورگر کروم مراجعه کنید.
اما برای آن دسته از کاربرانی که از فایرفاکس استفاده می کنند، پشنهاد من استفاده از افزونه FlashDisable است، که قبلا طی مطلبی در پی سی مرورگر به آن پرداختیم. می توانید در این رابطه آموزش چگونه مرورگر فایرفاکس را دوباره سریع کنیم را مطالعه کنید.

۲-از مرورگر پرسرعت استفاده کنید

استفاده از مرورگرهای مناسب، پیشنهاد می‌شود برای وب‌گردی از مرورگر گوگل کروم و یا فایرفاکس استفاده کنید. یکی از دلایلی که باعث می‌شود چنین پیشنهادی مطرح شود استفاده از فن‌آوری‌های روز در این مرورگرها است.
راستش از نظر من بهترین مرورگری که سایت ها رو به بهترین ظاهر ممکن نشان میدهد و خیلی استاندارد است Mozilla FireFox است، اما سرعت زیاد خوبی در مقایسه با گوگل کروم ندارد، پرسرعت ترین مرورگر به عقیده خیلی ها گوگل کروم است، پس اگر تاالان مشتریش نبودید توصیه می کنم یک بار امتحان کنید پشیمان نمی شوید !!
طی مطلبی که قبلا به آن پرداختیم، چرا از فایرفاکس به کروم مهاجرت کنیم ؟

 

۳-باز کردن برگه (تب-tab) بجای پنجره جدید (window)

برای باز کردن لینک ها و یا وارد کردن آدرس های سایت های جدید برگه باز کنید و یک پنجره جدید باز نکنید، چون هم زمان بیشتری طول می کشد و هم از ظرفیت سیستم شما بیشتر استفاده می شود.

 

۴-به کلید های میانبر عادت کنید !

بیشتر مرورگرهای بزرگ وب، کلیدهای میانبر مخصوص به خود را دارند که جهت کار آسان تر با مرورگرها می توان از آنها استفاده کرد. ولی کلیدهای میانبری نیز وجود دارد که در بین مرورگرها مشترک هستند و صرف نظر از اینکه شما از کدام یک استفاده می کنید (کروم، فایرفاکس، سافاری، اکسپلورر، اپرا) کاربرد دارند.
توصیه می کنم نوشته کلیدهای میانبری که در همه مرورگرها کار می کنند که قبلا مفصل دراین باره توضیح داده ام را مطالعه کنید.

 

۵-بستن تب های اضافی

این کار در سرعت کاکرد مرورگر شما بی تاثیر نیست ولی مهم ترین تاثیر آن بر روی مغز شماست، با این کار از یک حالت آشفتگی و سردرگمی خارج می شوید و فقط سایت هایی را باز  نگه داشته اید که نیاز دارید و با تفکر و تمرکز بازتر به کارتان می رسید.

 

۶-نگه داشتن رمزعبور حساب های کاربری خود در مرورگر

در ۹۹ درصد صفحاتی که شما می خواهید وارد حساب کاربری خود شوید گزینه ای به نام remember me وجود دارد که اگر مشکل امنیتی برای شما ندارد توصیه می کنم ازین قابلیت استفاده کنید تا دوباره مجبور به وارد کردن اطلاعات نباشید.

 

۷-نوار ابزار ها (toolbars) ها remove کنید

نوار ابزار هایی مثل بابیلون یا رادیو و … خیلی در سرعت بالا آمدن و کاکرد مرورگر شما تاثیر دارد و باعث کند شدن مرورگر شما می شود،(  ساده باشید!! )

۸-استفاده از خوراک خوان ها (rss readers)

اگر هر روز به یک وبلاگ یا وب سایت سر می زنید تا مطالب جدید را بخوانید ما به شما می گوییم که وقت و انرژی خودتان را می توانید بهینه کنید، به راحتی می توانید از فید یا خوراک سایت ها از مطالب جدید آنها آگاه شوید و آن ها را بخوانید.

:: اگر به لینک غیر فعالی برخوردید یک دیدگاه ارسال کنید تا ظرف چند ساعت فایل دوباره آپلود بشود ::

راهنمای دانلود

1– جهت دریافت فایل های سایت حتما از نرم افزار IDM یا نرم افزار های مشابه استفاده نمایید.

2– جهت خارج کردن فایل های از حالت فشرده از نرم افزار WINRAR استفاده نمایید

3– با ثبت نظر خود میزان رضایت خود را از سایت و مطلب اعلام کنید

4– در صورت خرابی لینک دانلود مشکل را در قسمت نظرات همان پست اعلام کنید تا 48 ساعت بعد همکاران ما رسیدگی میکنند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

 

مرجع دانلود مرورگر و افزونه حقوق مطالب، تصاوير و طرح قالب براي سايت p30mororgar محفوظ است.
.Copyright © 2012-2024 p30mororgar.ir All rights reserved
پي‌سي‌مرورگر حامي خليج فارس