پی سی مرورگر

!آنلاین، بدون نگرانی، مرورگر خود را امروز به‌روزرسانی کنید

گوگل با تاکید بر بهبود کارایی و امنیت، نسخه‌ی 64 بیتی کروم برای مکینتاش را منتشر ساخت

Admin30 آگوست 2014 اخبار گوگل کروم گوگل کروم

Chrome-37-Beta-article-header-1

گوگل در ادامه‌ی برنامه‌ی خود برای انتشار نسخه‌ی ۶۴ بیتی مرورگر کروم، پس از عرضه‌ی نسخه‌ی بتای این مرورگر برای ویندوز، حال این نسخه را با وعده‌ی عملکرد بهتر، امنیت بالاتر و بهبود در مصرف حافظه برای سیستم‌عامل OS X اپل ارائه کرده است. گوگل همه‌ی کاربران کانال بتای کروم در مک را به این نسخه‌ بروزرسانی خواهد کرد.

در هفته‌ای که گذشت کمپانی گوگل نسخه‌ی 64 بیتی پایدارتری از مرورگر کروم را برای کاربران ویندوز منتشر کرد که علاقمندان می‌توانند در صورت نیاز این نسخه را خود دانلود نمایند، اما گوگل سیاست متفاوتی را در قبال کاربران مکینتاش اپل در پیش گرفته است. اگرچه نسخه‌ی بتای مرورگر ۶۴ بیتی کروم برای مک جدیداً‌ منتشر شده، اما گوگل درصدد تبدیل آن به بروزرسانی پیش‌فرض کروم کرده است.

مارک منتووای، یکی از توسعه‌دهندگان تیم کروم در این مورد چنین اظهار نظر کرده است:

تقریبا تمامی کاربران سیستم‌عامل مک از بکارگیری نسخه‌ی ۶۴ بیتی سیستم‌عامل بهره‌مند هستند، از این‌رو تمامی کاربرانی که از کانال بتای کروم بروزرسانی می‌کنند، بصورت خودکار به نسخه‌ی ۶۴ بیتی بروز خواهند شد.
جریان تولید و انتشار نسخه‌های ۶۴ بیتی نرم‌افزار‌ها در یک دهه‌ی اخیر شدت بیشتری یافته است، با این وجود نمی‌‌توان تفاوت چندانی را در نسخه‌های ۶۴ بیتی اکثر نرم‌افزارها با نسخه‌ی ۳۲ بیتی متوجه شد. استفاده از اسلات‌های حافظه‌ روی تراشه‌ها که اصطلاحاً با نام رجسیتری‌ها شناخته می‌شوند، می‌تواند به اجرای نرم‌افزاری ۶۴ بیتی کمک فراوانی کند، اما گوگل با عرضه‌ی این نسخه از کروم روی قابلیت‌های امنیتی، استفاده‌ی بهینه‌تر از حافظه و سرعت بالا در اجرا تاکید بیشتری کرده است.

منتووای در این باره گفت:

پیش‌تر کروم برای مک در نسخه‌‌ی ۳۲ بیتی عرضه می شد، هرچند تبدیل آن به نسخه‌ی ۶۴ بیتی کارکرد و بهبود عملکرد دو برابری را به ارمغان نمی‌آورد، اما امکان انجام برخی بهینه‌سازی‌ها از نظر سرعت اجرا و امنیت را امکان‌پذیر ساخته است.

مرورگر کروم گوگل پس از عرضه در ۶ سال اخیر به یکی از اصلی‌ترین و پرکاربردترین مرورگرها تبدیل شده است، البته هنوز رقابت سنگینی بین این مرورگر و اینترنت اکسپلورر مایکروسافت، سافاری اپل و فایرفاکس موزیلا در جریان است. کروم کمک فراوانی به کمپانی گوگل در جهت تحقق اهدافش کرده است که از جمله‌ی آن می‌توان به توسعه‌ی فناوری‌های تحت وب این کمپانی با یاری کروم، پایه‌ریزی توسعه‌ی سیستم‌عامل کروم و همچنین افزایش درآمدهای حاصل از تبلیغات به دلیل بالارفتن استفاده از سرویس جستجوی گوگل اشاره کرد.

استفاده از نسخه‌ی ۶۴ بیتی برای افرادی موثر است که روی مک خود از برنامه‌های ۳۲ بیتی استفاده نمی‌کنند. استفاده از نرم‌افزار‌های ۶۴ بیتی به‌معنای این است که سیستم‌عامل دیگر نیازی به اجرای نرم‌افزار‌هایی ۳۲ بیتی نخواهد داشت. وقتی حتی یک نرم‌افزار ۳۲ بیتی در سیستم‌عامل اجرا شود آن‌وقت سیستم‌عامل مجبور است نوع دسترسی خود به حافظه را تغییر دهد.

نسخه‌ی ۶۴ بیتی کروم ۵ سال پس از تقاضا برای عرضه‌ی این نسخه انجام پذیرفته است. اپل ۵ پیش مرورگر خود، سافاری را به نسخه‌ی ۶۴ بیتی ارتقا داد که در ادامه‌ی مهاجرت تمامی نرم‌افزارها و سیستم‌عامل برای پشتیبانی از پردازش ۶۴ بیتی بود.

با توجه به عرضه‌ی نسخه‌ی ۶۴ بیتی مرورگر کروم برای ویندوز و انتقال از نسخه‌ی ۶۴ بیتی به ۳۲ بیتی، گوگل با برخی از پلاگین‌های مورد استفاده نیز خداحافظی کرده است. زمانی که گوگل مرورگر کروم را روانه‌ی بازار کرد، همچون فایرفاکس از استاندارد NPAPI برای استفاده از پلاگین‌ها تبعیت کرد، اما این کمپانی با عرضه‌ی نسخه‌ی ۶۴ بیتی مرورگر خود استفاده از اینترفیس PPAPI را در دستور کار قرار داده است.

گوگل پشتیبانی از استاندارد NPAPI را تا پایان سال جاری میلادی پایان خواهد داد که دلیل اصلی آن استفاده از نسخه‌ی ۶۴ بیتی کروم است. از جمله‌ی نمونه‌های پلاگین NPAPI که گوگل استفاده از آن‌ها را در نسخه‌ی ۶۴ بیتی کروم برای ویندوز تایید کرده، جاوای اوراکل و سیلورلایت مایکروسافت است.

منتووای در مورد پلاگین‌های مورد استفاده نیز چنین اظهار نظر کرده است:

کاربران نباید زیاد متوجه تغییرات روی داده شوند، چراکه اصلی‌ترین پلاگین‌های مورد استفاده هم در نسخه‌ی ۳۲ و هم در نسخه‌ی ۶۴ بیتی مورد استفاده قرار می‌گیرند و بسیاری از وب‌سایت‌ها نیز در حال گذار از پشتیبانی از پلاگین‌های NPAPI به سمت استفاده از HTML5 API هستند.

یکی از پرکاربردترین پلاگین‌های مورد استفاده فلش‌پلیر کمپانی ادوبی است که گوگل در نظر دارد تا با بکارگیری استانداردهای وب این پلاگین را نیز کنار گذاشته و از مزیت‌های فراوان استاندارد وب در این زمینه بهره ببرد.

این روزها توسعه‌دهندگان وب علاقه‌ای به استفاده از پلاگین‌ها ندارند، چراکه پلاگین‌ها منجر به بالا رفتن ریسک‌ها امنیتی و ایجاد کرش‌های نرم‌افزاری می‌شوند و همچنین استفاده از وب‌سایت‌ها و سرویس‌های وب را مجاب به نصب این پلاگین‌ها می‌کند.

 

 

 

منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

 

مرجع دانلود مرورگر و افزونه حقوق مطالب، تصاوير و طرح قالب براي سايت p30mororgar محفوظ است.
.Copyright © 2012-2024 p30mororgar.ir All rights reserved
پي‌سي‌مرورگر حامي خليج فارس