آنتی ویروس ندارید؟ به این بلایا دچار می شوید…
Admin12 آوریل 2013 آموزش آنتی ویروس هاکامپیوتر ها به اندازه ای پیچیده هستند تا هر وقت که انتظار چیز غیر منتظره ای را از آنها نداریم، دقیقا همان را برایمان ظاهر می کنند. گاهی فقط یک رفتار غیر منتظره می تواند یک اتفاق باشد، اما برای بار دوم شاید یک نرم افزار مخرب و آلوده باشد. معمولا آلوده شدن کامپیوتر ها به ویروس های مخرب اتفاقی هستند و شاید همین کامپیوتری که اکنون در حال خواندن این مطلب با آن هستید آلوده به یک ویروس خطرناک است (!) پس همراه ما به خواندن این مطلب ادامه دهید تا با علائم هشدار دهنده ای که معرفی می کنیم، سیستم تان را از هر نوع آلودگی پاک کنیم. با پی سی مرورگر همراه باشید …
- حتی وقتی که مرورگر بسته است، تبلیغات پاپ آپ ظاهر می شود. هر چند که عنوان های مشابهی ندارند، اما برنامه های تبلیغاتی مزاحم قربانیان خود را با این تبلیغات بمباران می کنند. گاهی اوقات فقط محصولات مشروع را تبلیغ می کنند اما بار دیگر به یک وب سایت مخرب لینک می دهند، سایت هایی که تلاش می کنند نرم افزار های مخرب بیشتری را روی کامپیوتر شما پیاده کنند.
- نویگیشن مرورگر هدایت می شود. هر تغییر مسیر برای ورود به سایتی می تواند مخرب باشد، مثلا اگر شما دریابید که در تلاش برای رسیدن به گوگل شما را به یک موتور جستجوگر ناآشنا هدایت می کند بدانید که به طور قطع مشکلی وجود دارد. گاهی اوقات این تغییر مسیر ها زیرکانه است. به عنوان مثال، یک تروجان بانکی ممکن است شما را به یک سایت جعلی هدایت کند که درست شبیه به یک سایت بانکی طراحی شده است. در این مورد تنها کافیست به لینک مورد نظر در آدرس بار مرورگرتان نگاهی بیندازید و متوجه آدرس جعلی بشوید.
- برنامه امنیتی سیستم شما هیچگاه پاپ آپ ها را نصب نخواهد کرد. ساخت و انتشار برنامه های آنتی ویروس جعلی این روزها یکی از کارهای پر سود بازار است. خلافکاران با استفاده از روش هایی مانند بارگیری درایو و یا سایر روش ها آنتی ویروس جعلی را روی سیستم شما نصب می کنند و پس از آن هشدار های ترسناکی را نمایش می دهند و تهدید می کنند. به طور طبیعی شما باید هزینه ای را پرداخت کنید تا این ابزار جعلی مشکل شما را حل کند. البته این نرم افزار به خیال خودش برای شما ویروس پیدا می کند آن هم به چه سرعتی ولی در واقع هیچ کاری انجام نمی دهند.
- نوشته هایی که شما ننوشته اید در شبکه های اجتماعی ظاهر می شوند. این تروجان که متمرکز بر فیسبوک و دیگر شبکه های اجتماعی است کاری ندارد جزء تولید پست های جعلی. این پست ها بیشتر از یک نوع هستند و مثلا می گویند ” اوه به این عکس نگاه کن” و توسط لینکی که در پست قرار دارد قربانی را آلوده می کنند.
- برنامه ای روی کامپیوتر از شما باج گیری می کند. بعضی از برنامه های مخرب به معنی واقعی کلمه بسیار بی شعور هستند. خب این برنامه ها اطلاعات شما را نگه می دارند و باج می خواهند و تا باج شان را ندهید برنامه هایتان را نمی دهند. بعضی از این ویروس ها اطلاعات شما را رمز گذاری می کنند و بعد در خواست باج می کنند تا اطلاعات شما را باز گردانند. بعضی دیگر سعی در پنهان کردن آن چیزی که در حال انجام آن را دارند می کنند. به عنوان مثال هشدار FBI را نشان می دهند که کامپیوتر شما برای ارسال هرزنامه (اسپم) مورد استفاده قرار گرفته است و برای اینکه دوبار از این کامپیوتر استفاده کنید باید جریمه آن را بپردازید. البته احتمال دارد با اینکه هزینه را می پردازید اما سیستم شما باز نگردد!
- ناگهان شما نمیتوانید از ابزار های رایج سیستم استفاده کنید. یک کاربر هوشمند و باهوش که همیشه به تروجان ها مشکوک است ممکن است تسک منیجر (مدیریت وظیفه ویندوز Task Manager) را با استفاده از ویرایشگر ریجیستری بررسی کند. اگر شما خواستید از این ابزار استفاده کنید و بعد با پیامی روبرو شدید که مدیر سیستم (که خود شما هستید) استفاده از آنها را غیر فعال کرده است، بدانید که پای نرم افزار مخربی در کار است که می خواهد از خود دفاع کند.
- همه چیز کاملا طبیعی به نظر می رسد درست است. برخی از نرم افزار های مخرب تمام فعالیت خود را به بهترین شکل ممکن مخفی می کنند و هیچ اثری از خود باقی نمیگذارند. حتی زمانی که هیچ چیز غیر عادی به نظر نمیرسد، این امکان وجود دارد که یک ربات بی سر و صدا منتظر پیام از سازنده خود است که مانند یک تروجان کنترل از راه دور به سرقت اطلاعات شما بپردازد.
خب تا اینجای کار به معرفی تروجان های مختلف پرداختیم و حالا وقت اقدام موثر است. هرچه سریعتر اگر کامپیوتر شما فاقد آنتی ویروس است، یک آنتی ویروس قدرتمند روی آن نصب کنید و یک اسکن کامل از سیستم خود بگیرید. البته آنتی ویروس های آنلاینی هم هستند که می توانند کامپیوتر شما را از لحاظ آلوده بودن به هر نوع ویروس جستجو کند. البته قبلا طی مطلبی که در گذشته در پی سی مرورگر منتشر شد.از طریق لینک موجود در پایان مطلب می توانید به آن دسترسی داشته باشید. امیدواریم هیچ وقت به این ویروس ها گرفتار نشوید.
لینک مرتبط: مجموعه کامل آنتی ویروس ها
لینک مرتبط: معرفی ۷ مورد از بهترین آنتی ویروس های آنلاین
:: اگر به لینک غیر فعالی برخوردید یک دیدگاه ارسال کنید تا ظرف چند ساعت فایل دوباره آپلود بشود ::
راهنمای دانلود
1– جهت دریافت فایل های سایت حتما از نرم افزار IDM یا نرم افزار های مشابه استفاده نمایید.
2– جهت خارج کردن فایل های از حالت فشرده از نرم افزار WINRAR استفاده نمایید
3– با ثبت نظر خود میزان رضایت خود را از سایت و مطلب اعلام کنید
4– در صورت خرابی لینک دانلود مشکل را در قسمت نظرات همان پست اعلام کنید تا 48 ساعت بعد همکاران ما رسیدگی میکنند
.Copyright © 2012-2024 p30mororgar.ir All rights reserved
دیدگاهتان را بنویسید